Aandacht voor de details maakt de maaltijd nog lekkerder. Want nee, we eten niet alleen maar blaadjes sla. Zo schreef ik eerder al over mijn favoriete pitten en zaden. En er is nog zo’n ding wat elke salade of hartige…
Tilburg is een studentenstad en heeft zijn historie in de textielindustrie. Een aantal jaar geleden stond de stad bekend als ‘lelijk eendje’. Als je afgestudeerd was maakte je dat je er weg kwam. Inmiddels is het beeld 180 graden gedraaid….
In de rubriek ‘Vegan around the world’ vandaag weer een nieuw land. De laatste keer spraken we met Asal uit Irak. Dit keer is Indonesië aan de beurt. Laat je inspireren door het verhaal en de heerlijke gerechten van Margreet….
Soms wil je je net wat meer verdiepen in de achtergronden van plantaardig eten of veganistisch leven. Of je wilt juist graag dat je partner, kinderen of vrienden en familie er meer van weten. Plan een filmavondje, zet wat vegan…
Hoewel het aantal plantaardige keuzes op menig menukaart groter wordt, lijkt het soms nog een uitdaging om écht lekker uit eten te gaan. Lijkt, want het is lang niet altijd zo dat je wordt afgescheept met een bordje sla en…
Een kast vol vegan kookboeken, pinterestborden met recepten voor elk moment van de dag en een lijst met favoriete foodblogs om makkelijke, bijzondere en natuurlijk 100% plantaardige receptinspiratie op te doen. Dan komt het bij mij in de keuken altijd…