Houden jullie het thuiswerken nog een beetje vol? Wat mij betreft heeft het veel voordelen. Alleen mis ik m’n collega’s onderhand wel. Om toch te werken aan de verbinding binnen teams worden er op allerlei plekken digitale vrijdagmiddagborrels georganiseerd. Eén…
PLOF! Daar viel een serieus pakket op de deurmat. Ik wist meteen wat het moest zijn: het nieuwe kookboek ‘Vegan East’ van Milou van der Will. Daar had ik naar uit gekeken. Het wachten werd beloond. Vegan East is een…
Aandacht voor de details maakt de maaltijd nog lekkerder. Want nee, we eten niet alleen maar blaadjes sla. Zo schreef ik eerder al over mijn favoriete pitten en zaden. En er is nog zo’n ding wat elke salade of hartige…
Tilburg is een studentenstad en heeft zijn historie in de textielindustrie. Een aantal jaar geleden stond de stad bekend als ‘lelijk eendje’. Als je afgestudeerd was maakte je dat je er weg kwam. Inmiddels is het beeld 180 graden gedraaid….
In de rubriek ‘Vegan around the world’ vandaag weer een nieuw land. De laatste keer spraken we met Asal uit Irak. Dit keer is Indonesië aan de beurt. Laat je inspireren door het verhaal en de heerlijke gerechten van Margreet….
Ik ken haar al mijn hele leven, want ze is de dochter van vrienden. Geweldig leuk om haar te hebben zien opgroeien tot een ‘woke’ tiener. Yara (16) is heel bewust bezig met wat ze eet en koopt. Ik vind…