Vegan maaltijdboxen én twee handige bezorgdiensten voor complete, gezonde maaltijden

Omdat je graag alles bij elkaar in huis wilt hebben voor een gezonde avondmaaltijd. Omdat je graag nieuwe inspiratie wilt door het maken van nieuwe recepten. Of omdat je door de drukte niet altijd zin of tijd hebt om na te denken over wat je gaat eten en dat dan ook nog moet gaan halen bij de supermarkt. Zomaar een aantal redenen om te kiezen voor het gemak van een maaltijdbox. Alle ingrediënten plus smakelijk recept bij jou thuis geleverd. Soms met bekende gerechten, vaak ook met ingrediënten die je niet standaard koopt of juist een originele twist aan een recept.

Maaltijdboxen en -pakketten

Het aanbod van vegan maaltijdpakketten groeit en er zijn ook service die compleet gekookte maaltijden (geen fastfood) bij je thuis bezorgen. We hebben ze (#nospon) voor je op een rij gezet. De prijzen van de maaltijdpakketten zijn vergelijkbaar, ook als het biologische ingrediënten zijn. De recepten zijn allemaal makkelijk te maken in ongeveer een half uur per maaltijd.

ekomenu vegan maaltijdpakket biologisch

Ekomenu: biologisch én origineel

Ekomenu heeft veel keuze in vegan én biologische – seizoensgevulde – maaltijdpakketten. Je kiest wekelijks uit circa 6 recepten, sommige komen je misschien bekend voor en anderen zijn echt origineel om nieuwe ideeën en smaken op te doen. De boxen worden bij je aan huis bezorgd of je kunt ze ophalen bij een Ekoplaza supermarkt. Het lidmaatschap is flexibel, je kunt dus makkelijk een weekje pauzeren. Er zit een kleine webshop bij waar je nog aanvullende producten zoals een fruitpakket kunt bestellen.

Bezoek de website

veganbox maaltijdpakket

Veganbox: internationale smaken

De gerechten in de Veganbox komen van over heel de wereld, zo eet je lekker divers. Er is geen keuze in de maaltijden, het bedrijf biedt er wekelijks drie aan die je in de box vindt. Je kunt een week pauzeren als je een week wilt overslaan.

Bezoek de website

vegan today maaltijdbox

Vegan Today: drie keer biologisch

De maaltijdpakketten van Vegan Today koop je met of zonder abonnement, je ziet er dus niet aan vast en hoeft ook geen pauze aan te geven. Je kiest voor een 1-2-persoons of 3-4-persoonsbox, de drie gerechten zijn vooraf bepaald. De gerechten maak je met biologische ingrediënten, de verpakkingen zijn gemaakt van afbreekbaar plastic. Naast de receptenkaarten heeft dit bedrijf ook online receptvideo’s om te laten hoe je de gerechten maakt.

Bezoek de website

boerschappen vegan box

Boerschappen: van lokale boeren

Wie graag seizoensgroenten en -fruit eet én ook de Nederlandse boeren wil helpen is hier helemaal aan het goede adres. Elke week ontvang je een box vol lekkers en recepttips. Let op: deze pakketten bevatten niet altijd alle ingrediënten, omdat ze focussen op groente en fruit. Het kan dus zijn dat je voor een recept nog iets bij moet kopen. Er zit in ieder geval ruim voldoende in voor drie maaltijden. De box is wekelijks opzegbaar.

Bezoek de website

 

Kant-en-klaar gekookte maaltijden

Soms wil je juist niet de keuken induiken om een lekkere, gezonde maaltijd te maken. Ook daarvoor hebben we een aantal tips.

vegan masters vegan maaltijden aan huis

Vegan Masters: gerechten bedacht door keuken’masters’

Getalenteerde koks ontwikkelen recepten voor de vegan gerechten die compleet bereid bij jouw thuis worden bezorgd, je hoeft het alleen nog maar op te warmen. En er is nogal wat keuze: curry’s, pasta’s, pokebowls en salades, stoofpotten en meer. Ook leuk: er zijn samengestelde boxen (bestellers en nieuwe gerechten), zodat je meteen meerdere maaltijden in huis hebt.

Bezoek de website

kooc vegan maaltijd bezorgen

KOOC: biologisch smullen

Bij KOOC vind je diverse rijk gevulde salades en een aantal andere gerechten uit de internationale keuken. Alle ingrediënten zijn biologisch. Je kunt dagelijks bestellen, doe je dat vroeg dan heb je al dezelfde avond iets lekkers in huis.

Bezoek de website

 

Naast de vaste auteurs werken we bij JOIN graag met andere experts. Gastauteurs die vanuit kennis en ervaring waardevolle content delen over de plantaardige levensstijl. Zo dragen ook zij bij aan the vegan movement!

105 artikelen | 74 reacties

Sharing is caring

Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je gegevens worden verwerkt volgens ons privacybeleid.

Terug naar boven