Vegan webshops voor voeding

Wij zijn er van overtuigd dat je bij de supermarkt voor al je boodschappen een vegan variant kunt vinden. Daarnaast zijn we ook heel enthousiast over vegan webshops. De non-food webshops hebben we hier voor je op een rij gezet. Onderstaand een handig overzicht van de beste Nederlandse webshops met voeding. Want juist daar vind je de allerlekkerste kazen, romige melkchocolade, originele vleesvervangers en nog veel en veel meer. Een aanrader dus om ook daar zo nu en dan eens te shoppen. Sommige webshops hebben ook een gewone winkel, kun je lekker rondsnuffelen en je mandje vullen.

Veganmission

veganmission vegan webshop voeding

Voor zo’n beetje alle houdbare voedingsmiddelen vind je bij Veganmission een smakelijke variant en het aanbod groeit wekelijks. Dat geldt ook voor alle drogisterij-artikelen die ze verkopen. Je vindt er een aantal handige bundelboxes waarmee je bijvoorbeeld een plastich-vrije badkamer of zoete snoepkast vult.

Bezoek de webshop 

The Dutch Vegan Bakery

vegan bakery
Een webshop van een échte bakker boordevol brood, broodjes, croissants, koeken, cakes en nog veel meer lekkers. Rond feestdagen altijd een speciaal daar op afgestemd assortiment. Je kunt de bestelling per post laten bezorgen of het ophalen in de winkel in Zaandijk, zowel leveren als ophalen kan op enkele dagen per week.

Bezoek de webshop

Veggiedeli

veggiedeli vegan webshop voeding
Een bijzonder ruim assortiment heeft deze webshop! Met veel variatie aan vlees- en visvervangers net als diverse kaassoorten en veel zoete lekkernijen.

Bezoek de webshop

More Pastry

Taarten, cakes, koek en gebakjes: je vindt het allemaal bij deze webshop. Het hele assortiment bij More Pastry is vegan! Hun producten bevatten ook geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveringsmiddelen en kleur- en zoetstoffen en ze werken vooral met natuurlijke en biologische ingrediënten. Win-win-win dus!

Bezoek de webshop

Vmarkt

vmarktutrecht vegan webshop voeding

Nu nog alleen online, maar dankzij een geslaagde crowdfundingsactie opent in Utrecht op korte termijn ook een fysieke winkel. Bij deze webshop vind je alles gecategoriseerd naar koel-, vries- en voorraadkast, het assortiment is heel breed. Ook om je badkamerkast te vullen kun je hier terecht.

Bezoek de webshop

Veggie4U

veggie4u vegan webshop voeding
Een webshop én een fysieke winkel in de vegan-minded Weimarstraat in Den Haag. Het is een winkel waar zowel vegetarisch als veganistisch aanbod is, dus even checken wat je koopt. Het aanbod is zeer ruim met diverse producten die je niet zo snel elders tegen komt/

Bezoek de webshop

Vegan hondenvoer en kattenvoer

vega vriend vegan voer hond en kat
Wie graag de hond of kat veganistisch voer geeft vindt bij Vega Vriend een aantal merken van hoogwaardige voeding. Zowel brokken, zachtvoer als snacks en een assortiment van verantwoorde speeltjes en manden.

Bezoek de webshop

Naast de vaste auteurs werken we bij JOIN graag met andere experts. Gastauteurs die vanuit kennis en ervaring waardevolle content delen over de plantaardige levensstijl. Zo dragen ook zij bij aan the vegan movement!

105 artikelen | 74 reacties

Sharing is caring

Eén gedachte over “Vegan webshops voor voeding

Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je gegevens worden verwerkt volgens ons privacybeleid.

Terug naar boven