Over ons

Wij zijn JOIN The Vegan Movement!

Je kende ons misschien al eerder onder de naam Seeds – Enjoy The Vegan Movement. Een kleine naamswijziging, maar nog steeds hét eigenzinnige platform waar je naast luchtige blogs en praktische tips ook verdiepende achtergrondartikelen vindt over de (weg naar een) vegan levensstijl.

Informerend. Inspirerend. En soms een tikkeltje prikkelend. That’s how we roll.

The Vegan Movement

Het grote gebruik van dieren in onze consumptiemaatschappij – en het effect daarvan op de dieren, de planeet en de menselijke gezondheid – raakt ons diep. Steeds meer consumenten worden zich ook bewust van die impact en velen zouden wel stappen willen zetten en hun verantwoordelijkheid voor de wereld willen nemen, maar weten niet altijd hoe. Het lijkt soms ingewikkeld om koop- en kookgedrag te veranderen. Het tegendeel is gelukkig waar.

Maar dat de plantaardige levensstijl omarmen soms wel een zoektocht is, dat snappen we heel goed. Daar springen wij op in: jij de vragen, wij de antwoorden. Zo versnellen we samen the vegan movement.

Onze missie

Bij JOIN geloven we in een vegan toekomst. Er gaat een dag komen dat het gebruiken en doden van dieren niet meer de norm is. En om die ontwikkeling – die beweging, die movement – te versterken bieden we graag praktische tips en handvatten om jou (verder) op weg te helpen.

Tegelijk creëren we meer bewustwording met onze content: immers is niet iedereen op de hoogte van wat keurmerken inhouden of wat er schuilgaat achter een eitje uit eigen tuin, om maar wat te noemen.

Of je nu af en toe, grotendeels of volledig plantaardig leeft, iedereen is hier welkom om kennis en inspiratie op te doen. Samen maken we de wereld een beetje mooier. Join us!

Blogs & artikelen

Die had je waarschijnlijk al gezien 😉

Met een krachtige groep auteurs bieden we content waar je echt iets aan hebt. Scherp, positief en met een vleug humor.

We kiezen voor een mix van informatie:

  • Reviews van producten, restaurants, winkels, boeken en meer. Over eten en drinken, vegan hotspots, persoonlijke verzorging, kleding, schoenen en meer.
  • Achtergrondartikelen over bijvoorbeeld voedingsstoffen, de impact van dierlijke ingrediënten en materialen, veelvoorkomende valkuilen en diervriendelijke huis-tuin-en-keuken tips.
  • Interviews met vegans en vegans-to-be over hoe zij het aanpakken én mensen van bedrijven die bijdragen aan een toegankelijke plantaardige levenswijze.

Ben je na het lezen van ons blog geïnspireerd om stappen te zetten richting een vegan leven? Dan kunnen we je van harte de VeganChallenge aanbevelen. Gedurende een maand krijg je recepten, weekmenu’s, tips voor vervangers en nog veel meer informatie: zó in je mailbox. Helemaal gratis! Schrijf je gauw in en join the vegan movement 🙂

Terug naar boven